По руском рецепту смо произвели ракију(тинктуру) са додатком руске Чаге - Чагара. На један литар воћног алкохола(ракије) смо на посебан начин отопили 120 грама руске(сибирске) Чаге.
Званичан назив је Ракија са додатком руске Чаге.
Чага отопљена у алкохолу уз термичку обраду ослобађа највише својих лековитих својстава - до 85%, док је код чаја од Чаге тај проценат нижи - до 25%.
Препоручујемо узимање пола до једне чашице дневно и то ујутро на празан стомак, како би имала најјаче дејство.
Руска (сибирска) Чага је увезена из Русије од реномираног руског произвођача, који поседује све ИСО сертификате.
Иако овако произведена ракија(тинктура) има леп мирис и укус, препоручујемо је за подизање имунитета, то јесте конзумацију до максимално две чашице (0,03) дневно.
Comments